DESPRE NOI

Furnizor de servicii în domeniul managementului deșeurilor, abc-urban.ro este o firmă autorizată de către ANM (Agenția Națională de Mediu) și Ministerul Sănătății pentru colectarea și transportul de deșeuri. Deținem autorizații, certificări și licențe pentru toate categoriile de servicii pe care le punem la dispoziția clienților noștri.

Gestionarea responsabilă a deșeurilor reprezintă o parte importantă din procesul de management al deșeurilor și include colectarea, transportul, valorificarea și eliminarea acestora.

abc-urban.ro vine în întâmpinarea persoanelor fizice sau juridice cu o infrastructură completă pentru gestionarea responsabilă a deșeurilor: platforma online, transport, soluții complete de recipiente de colectare în funcție de tipul și cantitatea deșeurilor și parteneriate strategice cu centre speciale de reciclare, tratare, valorificare și eliminare.

Odată colectate de abc-urban.ro, deșeurile sunt transportate la centrul de colectare unde intră în procesele de sortare, reciclare, tratare, valorificare și eliminare.

abc-urban.ro este un standard de referință în ceea ce privește calitatea și profesionalismul serviciilor de colectare, transport și eliminare deșeuri.

Tipuri de deșeuri cu care
te putem ajuta

Cum funcționează?

COMANDĂ ONLINE

Comanzi simplu și rapid prin completarea formularului online
de comandă.

COLECTARE

Iți punem la dispoziție 5 tipuri de recipiente pentru colectare,
în funcție de tipul și cantitatea deșeurilor

• Sac de rafie 60l
• Sac BIG BAG m3
• Container 12 m3
• Container 18 m3
• Container 36 m3

TRANSPORT

Ridicăm deșeurile și le transportăm la centrul de colectare unde intră în procesele de sortare, reciclare,
tratare, valorificare și eliminare.